Hoppa till innehåll
Home » Blogg » Craps bord

Craps bord

  • av
Craps bord

För att kunna spela craps måste du ha ett craps bord. Det kan se ganska komplicerat ut till en början med flera olika satsningsalternativ. På nätet behöver du inte tänka på det eftersom du bara klickar dig in på spelet. Sedan kan du lägga dina marker direkt på det alternativ du vill spela på. Om du göra ditt eget bord måste du dock studera det noggrant så du inte missar några satsningsalternativ.

Så ser ett craps bord ut

Innan du ska börja spela craps kan du ta en titt på hur ett bord ser ut. Det är uppdelat i två huvudsakliga delar med olika satsningsalternativ.

På den ena sidan har du alla vanliga satsningsalternativ som come och pass line. Dessa ligger som i en halvcirkel. På den andra sidan har du olika utgångar för tärningarna som kastas.

Du kan välja att endast spela på ett av dessa alternativ eller lägga marker på flera stycken. Du kan också ändra ditt spel för varje omgång om du vill.

Gör ditt eget craps bord

Om du känner dig riktigt ambitiös kan du faktiskt göra ditt eget crapsbord och spela hemma. Tänk på att det måste ha höga kanter så tärningarna inte flyger ner på golvet.

När du har lyckats göra ditt egna bord kan du spela craps precis när du vill. Bjud in alla dina vänner och anordna en riktigt trevlig spelkväll. Många känner inte till spelet sen tidigare men blir helt sålda när de väl får prova. Det är ju trots allt en riktig klassiker.